Berichten over fractie 2022-2026

 1. alma_banner
  Alma Broekmaat
  Door Alma Broekmaat op 29 januari 2022 om 21:39

  Alma Broekmaat

  Mijn naam is Alma Broekmaat en sinds 2009 woon ik in Bunschoten. Ik ben opgegroeid in Soest en tijdens mijn middelbare schooltijd kwam ik al regelmatig in het dorp omdat ik hier veel vrienden had. Tijdens mij studie rechten aan de Vrije Universiteit heb ik een aantal jaar in Amsterdam gewoond. Maar bijna elk weekend kwam ik in Bunschoten omdat ik een relatie kreeg met Rik Broekmaat. We bouwden samen een fijne vriendenkring op in het dorp en het voelde als een logische stap om hier te gaan wonen toen we trouwden. 

  Lees meer over "Alma Broekmaat"
 2. arie_banner
  Arie Koops
  Door Arie Koops op 29 januari 2022 om 21:38

  Arie Koops

  Mijn naam is Arie Koops. Sinds maart 2014 zit ik voor de ChristenUnie in de gemeenteraad van Bunschoten. Ik ben getrouwd met Jolanda. Samen hebben wij drie kinderen, met partners, en zijn we de opa en oma van twee kleinkinderen.


  Lees meer over "Arie Koops"
 3. gerine_banner
  Gerine Hartog
  Door Gerine Hartog op 29 januari 2022 om 21:37

  Gerine Hartog

  Mijn naam is Gerine Hartog. Sinds de laatste verkiezingen in maart 2018 zit ik voor de ChristenUnie in de gemeenteraad. Ik ben getrouwd met Wim. Samen hebben wij drie kinderen, één zoon en twee dochters. De eerste jaren van ons trouwen hebben wij in Spakenburg gewoond maar in 1998 zijn wij verhuisd naar het mooie Eemdijk. Daar wonen en leven wij met veel plezier.

  Lees meer over "Gerine Hartog"
 4. pieter_banner
  Pieter - kleur.jpg
  Door Pieter de Vos op 29 januari 2022 om 21:35

  Pieter de Vos

  Mijn naam is Pieter de Vos. Ik ben 40 jaar, opgegroeid in Spakenburg op de Westdijk, tegenover het voetbalveld van SV Spakenburg en dicht bij de haven en centrum, getrouwd met Rianne, wij hebben twee kinderen. Rianne is lerares in het speciaal basisonderwijs en sinds december 2019 ben ik van de grafische sector overgegaan naar het onderwijs. Ik werk nu als technisch onderwijsassistent op een VMBO-school in Barneveld, de Meerwaarde.

  Lees meer over "Pieter de Vos"
 5. peter_banner
  Peter Nagel
  Door Peter Nagel op 29 januari 2022 om 21:34

  Peter Nagel

  Mijn naam is Peter Nagel. Ik ben geboren in 1957 op "Veereveld of Ver in't veld", een boerderij tussen Bunschoten en Baarn. Daarom ben ik een geboren Hooglander. Met mijn ouders en 3 broers waren we wel volledig op Bunschoten georiënteerd. Ik ben getrouwd met Martha en voel mij rijk gezegend met 3 kinderen en 9 kleinkinderen.

  Lees meer over "Peter Nagel"
 6. carolien_banner
  Carolien van der Goot
  Door Carolien van der Goot op 29 januari 2022 om 21:33

  Carolien van der Goot

  Ik ben Carolien van der Goot-van den Herik en sta op plaats 6 van de lijst. Inmiddels woon ik al 38 jaar in het dorp.  Ik ben geboren in een klein dorp Hollandsche-Rading dat ligt tussen Hilversum en Utrecht.  Toen ik op de middelbare school zat ging ik met de trein naar Amersfoort naar de Guido de Bres. Vandaar dat ik al heel veel mensen kende in het dorp. Ik houd van het open karakter en zeg ook graag hoe ik ergens over denk. En woon nu hier in Bunschoten met veel plezier. En zie dus ook de veranderingen en ontwikkelingen van een dorp die steeds groter wordt met de daarbij behorende veranderingen. Sommige veranderingen zijn fijn maar er zijn ook die we liever niet zouden hebben. 

  Lees meer over "Carolien van der Goot"