Berichten geschreven door Carolien van der Goot

 1. Cocaine.jpg
  Alma Broekmaat Carolien van der Goot
  Door Alma Broekmaat, Carolien van der Goot op 3 november 2023 om 16:32

  Geen extra geld voor preventie en verslavingszorg

  De ChristenUnie heeft bij de begroting het voorstel gedaan om het budget van preventie en verslavingszorg te verdubbelen (van 36.000 naar 75.000 euro). De gemeente krijgt van de landelijke overheid volgend jaar bijna 400.000 euro extra wat we in kunnen zetten vooral allerlei doeleinden om de gezondheid van onze inwoners te bevorderen (SPUK-regeling/GALA). Een deel van die gelden wil de ChristenUnie inzetten voor preventie en het bieden van zorg om los te komen van verslaving.

  Lees meer over "Geen extra geld voor preventie en verslavingszorg"
 2. Revolutie van dienstbaarheid.jpg
  Carolien van der Goot
  Door Carolien van der Goot op 3 februari 2023 om 16:43

  Zorgen doen we met zijn allen!

  En dan is het opeens al februari. De dagen worden weer langer en we kijken verlangend uit naar het voorjaar. Er zijn overal al tulpen te koop. Die brengen nu al vrolijkheid bij de mensen in huis.  Veel mensen waren de afgelopen tijd aan huis gebonden door griepverschijnselen of longontstekingen. Er kunnen ook andere ongemakken zijn die ons kunnen treffen.

  Lees meer over "Zorgen doen we met zijn allen!"
 3. puzzel_1.JPG
  Alma Broekmaat Carolien van der Goot
  Door Alma Broekmaat, Carolien van der Goot op 4 februari 2022 om 21:38

  Winnaars fotopuzzeltocht ontvangen hun prijzen

  Er hebben ruim 125 kinderen meegedaan! Vanmiddag werden door Eveline Biebmiep Spakenburg in de Bibliotheek Eemland de winnaars getrokken uit alle goede inzendingen. 

  Lees meer over "Winnaars fotopuzzeltocht ontvangen hun prijzen"

  Labels: ,

 4. carolien_banner
  Carolien van der Goot
  Door Carolien van der Goot op 29 januari 2022 om 21:33

  Carolien van der Goot

  Ik ben Carolien van der Goot-van den Herik en sta op plaats 6 van de lijst. Inmiddels woon ik al 38 jaar in het dorp.  Ik ben geboren in een klein dorp Hollandsche-Rading dat ligt tussen Hilversum en Utrecht.  Toen ik op de middelbare school zat ging ik met de trein naar Amersfoort naar de Guido de Bres. Vandaar dat ik al heel veel mensen kende in het dorp. Ik houd van het open karakter en zeg ook graag hoe ik ergens over denk. En woon nu hier in Bunschoten met veel plezier. En zie dus ook de veranderingen en ontwikkelingen van een dorp die steeds groter wordt met de daarbij behorende veranderingen. Sommige veranderingen zijn fijn maar er zijn ook die we liever niet zouden hebben. 

  Lees meer over "Carolien van der Goot"
 5. Gert-Jan Segers in Eemdijk
  Alma Broekmaat Carolien van der Goot
  Door Alma Broekmaat, Carolien van der Goot op 26 januari 2022 om 19:56

  Gert-Jan Segers bezoekt School met de Bijbel Eemdijk

  Woensdagochtend werden de kinderen van de School met de Bijbel op Eemdijk verrast door een bezoek van Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie. Hij begon de schooldag samen met alle leerlingen door het voorlezen van het boek ‘Maar eerst ving ik een monster’ wat hij na afloop overhandigde aan Hugo Koelewijn, directeur van de basisschool.

  Lees meer over "Gert-Jan Segers bezoekt School met de Bijbel Eemdijk"

  Labels: