Berichten over #GR2022

 1. sherpa_oog
  Gerine Hartog
  Door Gerine Hartog op 11 maart 2022 om 10:00

  Op de bres voor de dagbesteding van Sherpa

  De dagbesteding van Sherpa in Bunschoten heeft een tijdelijke huisvesting. Het is heel aardig dat de Scoutingvereniging hun gebouw aan Sherpa ter beschikking stelt. Maar in deze tijdelijke locatie kan niet alle zorg die nodig is geboden worden. Zo zijn er geen mogelijkheden voor de cliënten om even te liggen overdag, zijn er goede ruimtes voor de verschillende groepen nodig en ruime toiletvoorzieningen. Ook moeten de begeleiders elke vrijdag alle materialen volledig opruimen en opslaan in de toiletruimte zodat de Scouting in het weekend het gebouw kan gebruiken. De ChristenUnie heeft oog voor elkaar, en wil een goede dagbestedingslocatie voor Sherpa in Bunschoten.

  Lees meer over "Op de bres voor de dagbesteding van Sherpa"
 2. bagger1.jpg
  Peter Nagel Pieter - kleur.jpg
  Door Peter Nagel, Pieter de Vos op 4 februari 2022 om 12:00

  Baggerdepot ontsiert weiland aan de Fokjesweg.

  Eindelijk is twee jaar later dan gepland het baggeren van het kleine zeetje in volle gang.  Dat het zo lang heeft geduurd heeft alles  maken met de keuze die de coalitie van VVD, CDA, SGP en CAP heeft gemaakt voor de afvoer van de bagger.

  Lees meer over "Baggerdepot ontsiert weiland aan de Fokjesweg."

  Labels: ,

 3. sherpa+1.jpeg
  Gerine Hartog Alma Broekmaat Peter Nagel
  Door Gerine Hartog, Alma Broekmaat, Peter Nagel op 28 januari 2022 om 12:00

  ChristenUnie wil permanente locatie voor dagbesteding Sherpa

  “Wij willen graag een vaste plek hebben voor onszelf, zodat we niet steeds hoeven te verhuizen.” Dit was een hele duidelijke en indringende oproep van één van de cliënten bij de dagbesteding van Sherpa. De ChristenUnie Bunschoten is op bezoek bij Sherpa en spreekt met de cliënten en ziet hoe belangrijk de dagbesteding voor hen is.

  Lees meer over "ChristenUnie wil permanente locatie voor dagbesteding Sherpa"

  Labels: