ChristenUnie bezorgt om ontbreken nieuwe locatie dagbesteding Sherpa

Sherpa.jpgmaandag 19 juli 2021

Gerine Hartog heeft namens de ChristenUnie vragen gesteld over de dagbesteding van Sherpa. De woongroep van Sherpa die is gevestigd aan de Schoolstraat, is dringend op zoek naar een nieuwe locatie voor de dagbesteding.

In deze woongroep wonen bewoners met een beperking. Deze bewoners gaan dagelijks naar een dagbesteding die buiten hun eigen woonlocatie is. Dat is belangrijk voor de bewoners. Nu hadden zij op het Vogelpad een plaats voor deze dagbesteding. Deze plaats is opgezegd door het Christelijk Kindcentrum Bunschoten omdat zij de ruimte zelf nodig hebben. De tijdelijke ruimte die ze kregen in de Maranathakerk kan per 1 augustus niet meer gebruikt worden. Concreet betekent dat, dat deze kwetsbare groep vanaf augustus letterlijk op straat staat. Dat is een situatie die we niet willen en waar een oplossing voor moet worden gevonden.

De wethouder gaf aan van deze situatie niet op de hoogte te zijn en zegde toe nog voor de zomervakantie met Sherpa contact op te nemen om te zoeken naar een snelle en passende oplossing.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie bezorgt om ontbreken nieuwe locatie dagbesteding Sherpa'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.