Bijdrage bij programmarekening 2020

Arie programmarekening 2020.jpgmaandag 19 juli 2021

Tijdens de laatste raadsvergadering voor de zomer bespraken we de programmarekening van 2020 en blikten we terug op dat jaar. Het was een bijzonder jaar vanwege de coronacrisis, maar wel een goed jaar. Er zijn veel nieuwe huizen gebouwd, de eerste nieuwe scholen werden opgeleverd en er kon goede zorg geboden worden, juist ook in zo'n moeilijk coronajaar. Bunschoten was ook in het moeilijke jaar 2020 een fijne gemeente om te worden.

Namens de ChristenUnie hield Arie Koops een bijdrage in de raadsvergadering waarin hij terugblikte op de ontwikkeling van de gemeentefinanciën in dat jaar.

De ChristenUnie is blij met de ontwikkeling van de financiën en het resultaat wat in 2020 is behaald. Onze financiële positie is verder verbeterd. Daardoor hoeven we niet bang te zijn dat we moeten bezuinigen op essentiële dienstverlening aan onze inwoners. We kunnen de zorg bieden die nodig is en de plannen met onze scholen doorzetten. Ook kunnen we blijven bouwen aan voldoende woningen en kunnen we aan de slag met de ontwikkeling van het industrieterrein Kronkels-Zuid. 

Lees hier de volledige bijdrage van Arie Koops.

« Terug

Reacties op 'Bijdrage bij programmarekening 2020'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.