Peter-Frans Heek

Peter-Frans Heek is nummer 8 voor de verkiezingen van 21 maart

Over Peter-Frans Heek

Mijn naam is Peter-Frans Heek. Ik ben geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg. Afgezien van mijn eerste vijf huwelijksjaren ben ik mijn hele leven al trotse inwoner van het vissersdorp. Na een aantal studies (Informatica en Godsdienst Pastoraal Werk) ben ik aan het werk gegaan bij Zig Websoftware in Huizen. Bij dit bedrijf heb ik meerdere functies bekleed en acteer ik nu in de rol van Lead Engineer en Scrum Master.

Ik geloof dat iedereen talenten heeft en iedereen uniek gemaakt is.

Mijn hele leven ben ik al onderdeel van een druk gezin. Tijdens mijn jeugdjaren had ik het geluk me te kunnen spiegelen aan zes broers. Tegenwoordig wordt me een spiegel voorgehouden door mijn vier zoons (en vrouw). Al kunnen mijn broers er ook nog wat van. Mijn belangrijkste broer is Jezus. Door hem zie ik in de spiegel een man die geliefd is. Hij geeft zin aan mijn leven.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met squash, voetbal kijken, hard lopen, lego, wielrennen, webontwikkelingen, lezen, kinderen, broers, zussen ;-) en vrienden.

Ik wil me graag inzetten om sport en muziek te stimuleren, zodat we gezond, energiek en met elkaar in contact blijven.

Ik hoop in de politiek van Bunschoten een rol te spelen in het sociale domein met nadruk op onderwijs, sport en cultuur. Ik geloof dat iedereen talenten heeft en iedereen uniek gemaakt is. Ik vind het belangrijk dat vooral jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Om ze daar bij te helpen zullen de schoolgebouwen vernieuwd moeten worden. Daarnaast wil ik me graag inzetten om sport en muziek te stimuleren, zodat we gezond, energiek en met elkaar in contact blijven.