Gezinsdag ChristenUnie groot succes!

2018-03-10-PHOTO-00000077dinsdag 13 maart 2018

Na het succes van vier jaar geleden organiseerde de ChristenUnie Bunschoten ook dit keer een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Op de eerste voorjaarszaterdag maakten veel mensen een fietstochtje naar Eemdijk om een kijkje te nemen op de gezinsdag op zorgboerderij de Veldmuis. In een relaxte omgeving genoten jong en oud van een dagje op de zorgboerderij.

Veel kinderen leverden hun kleurplaat in mochten daarna een leuke prijs uitzoeken. Terwijl de kinderen zich vermaakten, hadden hun ouders alle tijd een bakkie te drinken met de kandidaten en met hen van gedachten te wisselen over het verkiezingsprogramma. Zo waren er uitgebreide gesprekken over de nieuwbouw van de scholen, de bereikbaarheid van Eemdijk, het afval en het behoud van de zondagsrust.

Ook bezocht Carla Dik – Faber, Tweede Kamerlid van de ChristenUnie de zorgboerderij, nadat zij de Westdijk had bezocht. Ze nam uitgebreid de tijd om met de aanwezigen in gesprek te gaan en deelde pannenkoeken uit aan de kinderen die vakkundig gebakken werden vanuit een oude brandweerwagen.

In de middag kwam Gerina van de Groep - Vedder van het Kunstpunt om samen met de kinderen koeien te beschilderen. De kinderen waren erg enthousiast en maakten onder haar leiding de mooiste creaties. Hoogtepunt van de dag was om de pasgeboren lammetjes de fles te geven. De kinderen vonden het fantastisch en het leverde verterende beelden op.

De gezinsdag was een groot succes en zeker weer voor herhaling vatbaar!

« Terug