ChristenUnie organiseert gezinsdag op De Veldmuis

hart voor Bunschoten_squaredinsdag 06 maart 2018

Op zaterdag 10 maart zal de ChristenUnie, net als vier jaar geleden, weer een gezinsdag organiseren op zorgboerderij De Veldmuis in Eemdijk, van 11.00-15.00 uur.

Op deze dag zullen de gezinnen centraal staan. Het is zowel voor kinderen als hun ouders/verzorgers, maar ook voor opa’s en oma’s, echt een uitje om een bezoek te brengen aan de zorgboerderij. De kinderen kunnen deze dag een kleurplaat inleveren en zij ontvangen dan een leuke prijs.

De kleurplaat is te krijgen bij diverse winkels in ons dorp (LUV, Intertoys, Bruna en Blokker). Ook is de kleurplaat te downloaden via onze website: http://bunschoten.christenunie.nl

Omdat de ChristenUnie het belangrijk vindt dat er voldoende dagbestedingplekken zijn voor mensen met een verstandelijke beperking, wil zij zaterdag de aandacht vestigen op zorgboerderij De Veldmuis. In samenwerking met Menno en Jolanda Veldhuizen hebben de kandidaten van ChristenUnie Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen een programma voor kinderen en hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s georganiseerd.
Gedurende de dag kunnen de kinderen zich laten schminken, koe schilderen, de ranjakoe ‘melken’, een klein ritje maken in een oude brandweerbus. Daarnaast is er gelegenheid om te spelen, naar de dieren te kijken en te aaien. Er worden lekkere pannenkoeken gebakken, ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken!

Het programma voor de gezinsdag ziet er als volgt uit:
Van 11.00-13.00 uur: schminken
Van 13.00-14.00 uur: koe schilderen
Om 13:30 uur: meet&greet met ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber
Om 13.00 uur en om 15.00 uur: lammetjes krijgen de fles

Gedurende de dag is er volop de gelegenheid om een praatje te maken met de kandidaten. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen een bakkie doen met de kandidaten en van gedachten wisselen over de toekomst van onze gemeente en de komende verkiezingen.
Om de zorgboerderij te steunen, kunt u deze dag ook een bijdrage achterlaten in de collectebusjes die daarvoor bestemd zijn.

« Terug