Henk Lok

Henk Lok is nummer 10 voor de verkiezingen van 21 maart

Over Henk Lok

Mijn naam is Henk Lok, ik ben 28 lentes jong, gelukkig getrouwd met Ida en de trotse vader van Klaas & Kobe. Sinds 2011 ben ik een wedergeboren volgeling van Jezus Christus. Als er dan toch een label op mijn persoon geplakt moet worden, beschouw me dan als: ‘Gerevangelisch'. Als "vreemden van buuten" heb ik met mijn vrouw een kolonie gesticht aan de Verdistraat! Daar wonen we inmiddels alweer 2 jaren met veel plezier. Na mijn militaire opleiding voor officier, bij het Korps Mariniers van de Koninklijke Marine, en een opleiding internationaal projectmanagement; ben ik aan de slag gegaan als management-consultant in het bedrijfsleven met ICT projecten voor multinationals in de sectoren industrie en energie.

Ik ben gezegend èn gehandicapt met een onverzadigbare leer-en nieuwsgierigheid, grenzeloze fantasie en rusteloze ambities.

Vanuit Bijbels rentmeesterschap koester ik grote bewondering voor visionaire ondernemers met passie, daadkracht, lef en ambities. Denk aan Elon Musk met Tesla, SpaceX en Solarcity, of Google! Bedrijven die niet alleen geld rondpompen maar ook daadwerkelijk èchte waarde creëren en toevoegen...op die manier brengen we de ontwikkeling van ons dorp verder. Want productieve en innovatieve bedrijven zijn belangrijk voor welvaart en het welzijn van de mensen in ons prachtige dorp en buurtgemeenschappen. Daarom hoop ik de Bunschoter bedrijven te leren kennen, door in gesprek te gaan. De juiste vragen zoeken om samen antwoorden te vinden. Resultaatgerichte oplossingen voor problemen, pijnpunten en ambities.

Welvaart in productie brengt welzijn in constructie... oftewel: geld moet rollen om goed te kunnen leven.

Daarom moet de gemeente Bunschoten ruimte geven aan ondernemers, meedenken in mogelijkheden en zorgen voor innovativiteit onder bedrijven, winkels en op de markt. Onze zorg voor Gods schepping vraagt om slimme en creatieve oplossingen voor kansen en problemen. Geïnspireerd door het feilloze voorbeeld van Jezus Christus en door Bijbels rentmeesterschap wil ik namens de ChristenUnie graag met onze bedrijven meedenken- en doen. Door ruimte en steun te geven voor duurzame ontwikkeling en vanuit de gemeente Bunschoten bedrijven en winkels te stimuleren en faciliteren. Doet u met mij mee? Stem dan op de ChristenUnie – Bunschoten, want wij hebben Hart voor ondernemers met passie en visie!