Carolien van der Goot-van den Herik

Caroline van der Goot-van den Herik is nummer 6 voor de verkiezingen van 21 maart

Over Carolien van der Goot-van den Herik

Ik ben Carolien van der Goot-van den Herik en sta op plaats 6 van de lijst. Inmiddels woon ik al 33 jaar in het dorp.  Ik ben geboren in een klein dorp Hollandsche-Rading  dat ligt tussen Hilversum en Utrecht.  Toen ik op de middelbare school zat ging ik met de trein naar Amersfoort naar de Guido de Bres. Vandaar dat ik al heel veel mensen kende in het dorp. Ik houd van het open karakter en zeg ook graag hoe ik ergens over denk. En woon nu hier in Bunschoten met veel plezier.

Alles wat te maken heeft met onderwijs, gezinnen, oud of jong wil ik mij graag voor inzetten, zodat het in ons dorp prettig wonen is voor ons allemaal.

Ik ben getrouwd met Klaas van der Goot en samen hebben wij twee kinderen gekregen. Een dochter van 28 jaar en een zoon van 27. Ik ben al zeker 8 jaar actief voor de ChristenUnie in Bunschoten en doe dat met mijn hele hart. Ik vind de ChristenUnie een hele fijne partij. Een partij die oog en hart heeft voor iedereen in ons dorp. Een partij die de liefde van Christus wil laten zien aan iedereen. Ook een partij die juist om wil zien naar mensen waarvoor alles niet vanzelfsprekend is in het leven. Het maakt niet uit over hoeveel talenten je beschikt. Je mag zijn wie je bent. Ook de openheid naar mensen die juist onder hele andere omstandigheden zijn opgegroeid vind ik geweldig bij de ChristenUnie. Handen en voeten geven aan je geloof.

Zo doe ik ook mijn werk als raadslid. Ik breng in de vergaderingen in wat ik hoor en zie in het dorp en zo mogelijk probeer ik daar actief iets aan te doen. Zelf ben ik werkzaam als docent op Accent Praktijkonderwijs in Nijkerk. Daar zijn veel leerlingen uit ons dorp. Zo weet ik vaak wat er leeft in het dorp en in de gezinnen. Ik hoop de komende raadsperiode weer actief te zijn in de commissie samenleving. Dus alles wat te maken heeft met onderwijs, gezinnen, oud of jong wil ik mij graag voor inzetten, zodat in ons dorp het prettig wonen is voor ons allemaal.