Arian van de Groep

Arian van de Groep is nummer 9 voor de verkiezingen van 21 maart

Over Arian van de Groep

Ik ben Arian van de Groep. Op 24 januari 1958 ben ik geboren. Mijn wieg stond in de Beatrixstraat. Toen ik 4 jaar was zijn we verhuisd naar de Turfwal. Daar hadden mijn vader en moeder een cafetaria. Een paar jaar later werd dat een café-restaurant.

In 1970 zijn we verhuisd naar de Hoekstraat. Daar heb ik met mijn ouders, zussen en broer gewoond totdat ik in 1982 trouwde met Janna de Graaf. We zijn de trotse ouders van 4 kinderen en hebben inmiddels ook 4 kleinkinderen.

Ik nodig u graag uit om uw stem te laten horen. Stem ChristenUnie, met Hart voor Bunschoten. Laat uw stem niet verloren gaan.

Veel jaren ben ik actief geweest in het jeugdwerk. Het jeugdcentrum, een initiatief van de kerk, werd nieuw leven ingeblazen, nadat het bij de Maranathakerk was afgebrand. Van 1973-1983 heb ik in “Het Bun” mee mogen werken om de kerkelijke jeugd een onderkomen te bieden in het weekend. Bijna tien jaar later, van 2002-2012, was dat in “The Stack”.

Sinds de vorige verkiezingen voor de gemeenteraad in 2014 ben ik me wat meer gaan verdiepen in de politiek. Nu sta ik als nummer 9 op de kandidatenlijst.

Mijn interesse ligt vooral bij de ontwikkelingen in de openbare ruimte. Hoe moet die worden ingericht met het oog op de toekomst? Wat is er nodig op het vlak van duurzaam gebruik van energie? Maar ook, wat is er nodig om de botters en de museumhaven te behouden voor ons dorp? Hoe kunnen we de enorme groei van waterplanten in het Eemmeer tegen gaan? Wie en wat hebben we daarbij nodig?